Aurajuusto hernekeitto

Lisää herneet ja hienonnettu sipuli kiehuvaan liemeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Lisää juusto.

Soseuta keitto.

Sekoita vesitilkkaan vehnäjauhot.

Lisää suurus samalla sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Mausta hienonnetulla meiramilla.

Tarjoa keiton kanssa paahdettuja leipäpaloja eli crutonkeja.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Aikku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, pakaste (rainbow)22g19kcal1.3g3.3g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Aurajuusto6.6g22kcal1.3g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vaalealeipä/sämpylä, gluteeniton 2.2g5.8kcal0.1g1g0.1g0.1g
Leipä, vaaleavarras1.7g3.8kcal0.1g0.8g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g121kcal6.4g13.2g4.4g2.8g
Valittu annoskoko85g60kcal3.2g6.6g2.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna43g30kcal1.6g3.3g1.1g0.7g
Arvot/100g100g71kcal3.8g7.7g2.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150631