Karjalanpaisti hirvestä

Pilko porkkana ja selleri ja siirrä uunipataan.

Silppua sipuli ja leikkaa hirvenliha suupaloiksi.

Ruskista pannulla öljyssä ja siirä pataan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Lisäksi suolaa, ja kokonaisia pippureita.

Paista kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Nni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 26g30kcal5.5g0g0.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Selleri, annos 50g2.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.4g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g72kcal11.4g2.6g1.6g1g
Valittu annoskoko85g36kcal5.7g1.3g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g18kcal2.9g0.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g42kcal6.7g1.5g0.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164907