Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipulit pannussa.

Keitä vesi ja lisää liemikuutiot.

Lisää paloitellut perunat, porkkanat, keittojuurekset, jauheliha, sipuli sekä pippurit veteen.

Keitä kypsäksi.

Lisää keittämisen loppuvaiheessa pavut ja kiehauta vielä lopuksi.

Mausta halutessasi persiljalla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Faunitius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 37g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 8.8g19kcal1.5g0g1.5g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Porkkana, keitetty, suolaa 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 8.8g3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Sipuli, paistettu 1.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pavut tomaattikastikkeessa9g7kcal0.4g1.2g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g90kcal4.8g8.8g3.4g2g
Valittu annoskoko85g45kcal2.4g4.4g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna43g22kcal1.2g2.2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g53kcal2.8g5.2g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274277