Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g4.9g16kcal0.4g2.5g0.3g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g219kcal19.2g8.6g11.6g1.4g
Valittu annoskoko85g110kcal9.6g4.3g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g55kcal4.8g2.2g2.9g0.4g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.1g6.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675