Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)6.6g18kcal2g0g1.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen7.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g19g70kcal1.6g11.8g1.8g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g8.1kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g279kcal17.4g27.8g11g1g
Valittu annoskoko85g140kcal8.7g13.9g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g70kcal4.4g7g2.8g0.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768