Lihawokki

1. Suikaloi kaikki valmiiksi.

2. Kuumenna wokkipannu ja lisää reilusti rypsiöljyä.

3. Lisää pannulle ensin sipuli-, valkosipuli- ja porkkanasuikaleet.

4. Jonkun ajan kuluttua voi lisätä vähemmän paistamista tarvitsevat aineet eli tässä tapauksessa paprikan ja herkkusienet.

5. Lisää naudanlihalastut ja paista noin 15 min.
6. Mausta soijalla, mustapippurilla ja chili- tai paprikajauheella.

7. Lihasta tulevaan nesteeseen olen joskus lisännyt kasvisliemi- tai lihaliemikuutionkin ja se on sulannut hyvin ja tuonut kivasti makua.

8. Lihawokkia voi tarjota vaikkapa tumman spagetin tai täysjyväriisin kanssa.

100g / 124 kcal

Katjussa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore Pirkka17g4.3kcal0.4g0.5g0g0g
Paprika keltainen, annos 40g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Cashew pähkinä3.6g21kcal0.6g0.7g1.7g0.1g
Naudanlihalastu (saarioinen)33g50kcal6.7g0g2.7g0g
Rypsiöljy rainbow2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g211kcal16g5.4g13.8g1.4g
Valittu annoskoko85g105kcal8g2.7g6.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g53kcal4g1.4g3.5g0.4g
Arvot/100g100g123kcal9.4g3.2g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=41703