Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)2.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g39g5.7kcal0g1.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Pasta 3-viljan (Torino)3.5g12kcal0.5g2.3g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g113kcal7.6g9.6g4.6g1.2g
Valittu annoskoko85g57kcal3.8g4.8g2.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g28kcal1.9g2.4g1.2g0.3g
Arvot/100g100g67kcal4.5g5.6g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156