Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)13g4.4kcal0.3g0.8g0g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.9g11kcal0.7g0g0.9g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g88kcal7.4g6.4g3.6g1.2g
Valittu annoskoko85g44kcal3.7g3.2g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g22kcal1.9g1.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438