Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.5g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana170g71kcal1.4g9.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko85g36kcal0.7g4.9g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g18kcal0.4g2.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5.8g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615