Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g31g34kcal6.6g0g0.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g4.4g3.2kcal0.2g0.6g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni 13g2kcal0.3g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g96kcal14.6g2.2g2.8g0.6g
Valittu annoskoko85g48kcal7.3g1.1g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna43g24kcal3.7g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g56kcal8.6g1.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006