Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Lehtikaali 16g6.2kcal0.5g0.6g0.1g0.3g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g25g68kcal4.5g0.5g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g169kcal10.8g5.8g11g2g
Valittu annoskoko85g85kcal5.4g2.9g5.5g1g
Annoskoko puolitettuna43g42kcal2.7g1.5g2.8g0.5g
Arvot/100g100g99kcal6.3g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230