Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali9g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 3.5g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g3.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g9g3.7kcal0.2g0.7g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g62kcal5g4.6g2g1.4g
Valittu annoskoko86g31kcal2.5g2.3g1g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g16kcal1.3g1.2g0.5g0.4g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712