Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)9g20kcal1.3g0.1g1.6g0g
Pekoni, paistettu 3.1g16kcal0.5g0g1.6g0g
Sipuli 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 5.3g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 5.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 23g5.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g229kcal10.8g3.4g18.6g1.4g
Valittu annoskoko85g115kcal5.4g1.7g9.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g57kcal2.7g0.9g4.7g0.4g
Arvot/100g100g134kcal6.3g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614