Moussaka kesäkurpitsasta

Paista kesäkurpitsaviipaleita öljyssä pannulla hetki, siirrä lautaselle.

Ruskista jauheliha, lisää siihen sipulirenkaat, tomaattimurska ja sienet.

Mausta seos.

Valkokastike: kuumenna maito, vehnäjauhot ja juustoraaste (1 dl) keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Lado uunivuokaan kerroksittain jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita, kaada valkokastike päälle, ripottele päälle vielä 0,5 dl juustoraastetta ja hiukka oreganoa.

Paista 175/35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Isomyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa25g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska 14g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Herkkusienet suolaliemessä (Rainbow), annos 115g4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.5g4.6kcal0g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen11g3.5kcal0.3g0.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.1g3.8kcal0.1g0.7g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)5.3g14kcal1.4g0.1g0.9g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g142kcal12.2g5.8g7.2g1.2g
Valittu annoskoko86g71kcal6.1g2.9g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g36kcal3.1g1.5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g83kcal7.1g3.4g4.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138482