Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g30g8.4kcal0.3g1.5g0.1g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g10g35kcal0.7g2g2.7g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g2g8.2kcal0.1g0g0.6g0g
Ketsuppi, Felix1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Salsa medium (Rainbow)2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g239kcal17.4g7.6g14.8g0g
Valittu annoskoko86g119kcal8.7g3.8g7.4g0g
Annoskoko puolitettuna43g60kcal4.4g1.9g3.7g0g
Arvot/100g100g140kcal10.2g4.4g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006