Itämainen kanakeitto (karppi)

Laita vesi kiehumaan ja ruskista broilerinfileet ja sipulit.

Mausta suolalla, korianterilla, currylla ja inkivääritahnalla.

Lisää kiehuvaan veteen fond du chef ja broilerinfileet.

Pilko paprikat ja chilit, ja paista hetken pannulla.

Lisää kanaliemeen paprikat ja keitä n. 15 min. Lisää kaalit, kiehauta ja lisää kookosmaito.

Kuumenna ja tarkista maku.

Lisää lopuksi rosmariinia ja halutessasi tuoreen limen mehua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Morrigan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee ohut leike miedosti suolattu (Atria), annos 100g14g14kcal2.7g0.2g0.2g0g
Paprika punainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Kukkakaali 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi43g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)13g23kcal0.2g0.6g2.1g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g93kcal6g3g6g0.2g
Valittu annoskoko85g47kcal3g1.5g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna43g23kcal1.5g0.8g1.5g0.1g
Arvot/100g100g54kcal3.5g1.8g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203102