Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g28g39kcal5.3g0.7g1.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl23g19kcal0.3g1g1.6g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g23g79kcal3.6g14.4g0.6g1.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.5g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g11g29kcal3.4g0.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g340kcal25.4g32.8g11.8g2.8g
Valittu annoskoko86g170kcal12.7g16.4g5.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna43g85kcal6.4g8.2g3g0.7g
Arvot/100g100g199kcal14.8g19.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081