Jauhelihaperunavuoka ala heini

Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Heinisi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 13g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g37g22kcal0.6g4.8g0g0.3g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g19g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g13g21kcal2.5g0g1.2g0g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g4.7g3.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g101kcal6.4g12.8g2.6g1g
Valittu annoskoko86g50kcal3.2g6.4g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g25kcal1.6g3.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g59kcal3.7g7.5g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289198