Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 37g84kcal2.5g15.1g0.5g4.1g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 14g19kcal0.4g0.5g1.7g0g
Maustekurkku14g2.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g425kcal7.2g34g27.2g9g
Valittu annoskoko86g213kcal3.6g17g13.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna43g106kcal1.8g8.5g6.8g2.3g
Arvot/100g100g248kcal4.2g19.9g15.9g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534