Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g29g98kcal2.2g11.1g4.8g0.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g15g3.6kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus3.7g13kcal0.5g0g1.2g0g
Oivariini vähärasvainen0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g3.7g13kcal0.3g0.7g1g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g7.5g11kcal1.2g0.1g0.7g0g
Purjosipuli 3.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g404kcal11.6g26g28g2g
Valittu annoskoko85g202kcal5.8g13g14g1g
Annoskoko puolitettuna43g101kcal2.9g6.5g7g0.5g
Arvot/100g100g237kcal6.8g15.2g16.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697