Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Paprika punainen 5.6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow34g29kcal1.6g5.1g0.2g1.7g
Herkkusieni säilyke 3.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g93kcal4.6g14.2g1.8g4.6g
Valittu annoskoko85g47kcal2.3g7.1g0.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna43g23kcal1.2g3.6g0.5g1.2g
Arvot/100g100g55kcal2.7g8.3g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831