Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.4g0g4.2g0g
Paprika, punainen6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto16g44kcal3g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Voitaikina Myllyn Paras 500g31g120kcal1.9g9.3g8.4g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g448kcal19.2g20.2g32g1.4g
Valittu annoskoko85g224kcal9.6g10.1g16g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g112kcal4.8g5.1g8g0.4g
Arvot/100g100g263kcal11.2g11.8g18.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295