Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton39g42kcal8.8g0g0.7g0g
Pekoni atria20g68kcal2.9g0g5.9g0g
Sieni rouskut, suolattu 13g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni10g13kcal0.3g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g281kcal24.8g1.4g18.8g0.8g
Valittu annoskoko86g140kcal12.4g0.7g9.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g70kcal6.2g0.4g4.7g0.2g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g11g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489