Kana-pasta keitto

Paista kana.

Laita kattilaan kana, sipulit, porkkana.

Mausta currullä (1/2 tl). Lisää vesi, kasvisliemikuutio, juusto ja spagetti.

Keitä 8 min. Lisää oregano (1 tl) ja pavut.

Keitä 2 min. Lisää ranskankerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Broilerisuikale, keskiarvo 14g17kcal3g0g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Vihreä papu paloina (Apetit), annos 200g9g2.3kcal0.4g0.4g0g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)6.6g23kcal1.1g4.2g0.2g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Ranskankerma Valio7g20kcal0.2g0.2g2g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g167kcal11.6g10.2g9g1g
Valittu annoskoko86g84kcal5.8g5.1g4.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g42kcal2.9g2.6g2.3g0.3g
Arvot/100g100g97kcal6.8g5.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318597