Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g33g67kcal6.7g0g4.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka1.7g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen25g77kcal2g13.5g1.4g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 5.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio8.3g12kcal0.2g0.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g348kcal18.2g30.6g15.8g0.8g
Valittu annoskoko86g174kcal9.1g15.3g7.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g87kcal4.6g7.7g4g0.2g
Arvot/100g100g203kcal10.6g17.9g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946