Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 17g19kcal3.5g0g0.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 25g8.5kcal0.3g1.3g0g0.7g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g56kcal7.6g2.8g1g1.4g
Valittu annoskoko86g28kcal3.8g1.4g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g14kcal1.9g0.7g0.3g0.4g
Arvot/100g100g33kcal4.4g1.6g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346