Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g22g55kcal3.3g0.2g4.6g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi9g44kcal1g0.1g4.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g22g7.6kcal0.2g1.5g0.1g0.3g
Salsa medium (Rainbow)7.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g3.3g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Kesäkurpitsa16g2.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g247kcal9.8g5.8g20.8g1.2g
Valittu annoskoko86g123kcal4.9g2.9g10.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g62kcal2.5g1.5g5.2g0.3g
Arvot/100g100g144kcal5.7g3.4g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200274