Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g27g8.2kcal0.4g1.2g0.1g0.7g
Atria broilerin fileesuikale naturell33g36kcal7.5g0g0.7g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruohosipuli 2.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Dijonsinappi, Maille, Original0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 4.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Soijakastike 1.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.7g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g217kcal17.6g4.4g13.6g1.8g
Valittu annoskoko86g109kcal8.8g2.2g6.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna43g54kcal4.4g1.1g3.4g0.5g
Arvot/100g100g127kcal10.3g2.6g7.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235211