Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Voi ingman3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g33g109kcal3.9g21.4g0.8g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g382kcal11.6g67g7g6.8g
Valittu annoskoko86g191kcal5.8g33.5g3.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna43g96kcal2.9g16.8g1.8g1.7g
Arvot/100g100g223kcal6.8g39.1g4.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565