Uuniperunantäyte sieni-katkarapu

Kuullota sienet ja sipuli kattilassa, lisää tuorejuusto ja yrtit ja anna hautua 10 min. Lisää viimeiseksi kermaviili ennen tarjoilua uuniperunan kyljessä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu29g88kcal1.2g1.2g8.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 22g14kcal0.7g1.1g0.8g0g
Katkarapu 12g8kcal1.7g0g0.1g0g
Sieni-sipulihakkelus 15g3.9kcal0.2g0.4g0.1g0.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g7.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tilli mauste0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g231kcal7.8g6g19.6g0.8g
Valittu annoskoko86g116kcal3.9g3g9.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna43g58kcal2g1.5g4.9g0.2g
Arvot/100g100g135kcal4.6g3.5g11.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96636