Lohi ranskankermakastikkeessa

N. 400 g lohta
purkki 5 % creme fraichea
mausteita maun mukaan: suola, tilli, sitruunapippuri, sitruunan/limen mehu

Annetaan maustua muutama tunti, viimeinen tunti huoneenlämmössä.

Lisätään uunivuokaan creme fraiche lohen ympärille.

Paistetaan uunissa noin 15-20 minuuttia noin 200 asteessa.

Tarjoillaan perunalisäkkeen ja kasvisten kanssa.

Totoro80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%8.4g7.5kcal0.3g0.6g0.4g0g
Lohifilee75g146kcal14g0g10.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g353kcal28.6g1.2g26g0g
Valittu annoskoko86g176kcal14.3g0.6g13g0g
Annoskoko puolitettuna43g88kcal7.2g0.3g6.5g0g
Arvot/100g100g205kcal16.6g0.7g15.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=46874