Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.6kcal0.2g1.5g0g0.1g
Lanttu 8.2g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 6.3g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton9g21kcal1.1g0.2g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g71kcal2.8g5.4g3.8g1g
Valittu annoskoko86g35kcal1.4g2.7g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g18kcal0.7g1.4g1g0.3g
Arvot/100g100g41kcal1.6g3.1g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320