Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Atria sika-nauta jauheliha 23%23g63kcal4g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.4g1.4kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g241kcal9g6.8g19.4g2.2g
Valittu annoskoko86g121kcal4.5g3.4g9.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g60kcal2.3g1.7g4.9g0.6g
Arvot/100g100g141kcal5.2g4g11.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650