Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)31g50kcal5.9g0g2.8g0g
Sipuli 7.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Curry Paste red, Aroy-D1.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 6.3g1.1kcal0.1g0g0g0.2g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow7.8g3.9kcal0g0.9g0g0g
Flora culinesse0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Fraiche 5% Valio7.8g7kcal0.3g0.6g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4kcal0.1g0.8g0g0g
Kookosmaito 6.3g13kcal0.1g0.2g1.3g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g172kcal13.2g6.4g9.6g0.6g
Valittu annoskoko86g86kcal6.6g3.2g4.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna43g43kcal3.3g1.6g2.4g0.2g
Arvot/100g100g100kcal7.7g3.7g5.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113586