Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 24g13kcal0.4g3.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 9g21kcal0.5g1.6g1.3g0.5g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g4.7g17kcal1.1g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g244kcal12.8g10.4g16.8g1.6g
Valittu annoskoko86g122kcal6.4g5.2g8.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g61kcal3.2g2.6g4.2g0.4g
Arvot/100g100g142kcal7.5g6.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675