Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g20g11kcal1.8g1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)12g32kcal3.5g0g2g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g4.7g15kcal0.8g2.1g0.4g0.8g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 3.5g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]5.9g7kcal0.7g0.1g0.4g0g
Katkarapu pienet (pirkka)10g6.4kcal1.5g0g0.1g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g9g12kcal1.1g0.4g0.6g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g14g4.8kcal0.2g0.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g219kcal21.8g13.4g8.6g2.4g
Valittu annoskoko86g109kcal10.9g6.7g4.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g55kcal5.5g3.4g2.2g0.6g
Arvot/100g100g127kcal12.7g7.8g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020