Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 16g5.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 7.8g2.7kcal0.4g0.2g0g0.2g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 12g2.8kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 7.8g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl16g13kcal0.2g0.7g1.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.9g16kcal1.1g0g1.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]7.8g26kcal2.1g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g142kcal8.6g5.8g8.6g2.4g
Valittu annoskoko86g71kcal4.3g2.9g4.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g36kcal2.2g1.5g2.2g0.6g
Arvot/100g100g83kcal5g3.4g5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758