Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 171g338kcal4.5g1.3g33.1g11.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Katkarapu, rainbow256g256kcal58.8g0g2.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio142g199kcal4g9.2g17.1g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g43g77kcal0.7g4.7g6.4g0g
Tilli, tuore 71g21kcal2.6g0.6g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g1873kcal145.6g47.8g119.6g31.6g
Valittu annoskoko850g936kcal72.8g23.9g59.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna425g468kcal36.4g12g29.9g7.9g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430