Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 500g381kcal9.4g77.5g1g5g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Palvikinkku HK 3%50g50kcal9g0.2g1.5g0g
Paprika punainen 63g18kcal0.6g2.8g0.2g1.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Atria kevyt Perhenakki150g240kcal14.4g11.3g14.6g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g1862kcal68.4g189.6g84.8g19.8g
Valittu annoskoko850g931kcal34.2g94.8g42.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna425g466kcal17.1g47.4g21.2g5g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055