Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)624g200kcal20.6g28.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g214kcal6.4g43.7g0.7g2.2g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl94g327kcal13.1g52.4g7g9.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g1678kcal97.4g248.8g29.4g23.2g
Valittu annoskoko850g839kcal48.7g124.4g14.7g11.6g
Annoskoko puolitettuna425g420kcal24.4g62.2g7.4g5.8g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534