Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis375g420kcal82.5g0g11.2g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Tomaattisose tomaattipyree 105g80kcal4.7g13.5g0.2g1.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 75g13kcal1.6g0.1g0.2g1.8g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g1093kcal180.4g35g25.2g11.8g
Valittu annoskoko851g547kcal90.2g17.5g12.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna425g273kcal45.1g8.8g6.3g3g
Arvot/100g100g64kcal10.6g2.1g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183