Carbonara

Pekoni kärisemään, ruskistuksen jälkeen talouspaperin päälle jolloin liian rasvat pois.

Kinkun kanssa takaisin pannulle, creme faiche sekaan mausteineen.

Kun pasta kypsää lisätään perkonikastike ja mukaan rikotaan kananmunat.

Sekoitetaan kunnes kanamunat ovat hyytyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistamaton [annos 170g]88g296kcal10.5g0g32.4g0g
Kokolihaleikkele, saunapalvikinkku, rasvaa 6 % 88g105kcal14.4g0g5.3g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty351g491kcal18.1g98.1g2.4g11.9g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g13g84kcal0.1g0.4g9.3g0g
Soijakastike 8.8g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Mustaleimaemmental (Valio)18g70kcal5.1g0g5.6g0g
Kananmuna kuoreton 96g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Parmesan formaggio da pasta8.8g40kcal3.5g0g2.9g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 4.4g13kcal0.5g0.7g0.9g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g175g193kcal5.3g11.4g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g2870kcal140.2g223.4g165.4g23.8g
Valittu annoskoko851g1435kcal70.1g111.7g82.7g11.9g
Annoskoko puolitettuna425g718kcal35.1g55.9g41.4g6g
Arvot/100g100g169kcal8.2g13.1g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143853