Papu-jauhelihamössö

Kuullota sipulit rypsiöljyssä.

Heitä sekaan jauheliha ja ruskista.

Lisää pavut liemineen, jatka paistamista.

Lisää mausteet ja vesi.

Kypsennä ilman kantta 5min.

Heitä joukkoon fetajuustot, anna kypsyä kakkosella hetken aikaa.

Valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1134 grammaa

Patman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Kidneypavut chilikastikeessa 410g (Rainbow)293g351kcal26g55.6g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Feta, Arla Apetina 10 %135g243kcal29g1.4g13.5g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g2384kcal225g117.6g113.8g1.2g
Valittu annoskoko850g1192kcal112.5g58.8g56.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna425g596kcal56.3g29.4g28.5g0.3g
Arvot/100g100g140kcal13.2g6.9g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233044