Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)112g487kcal24.3g4.4g41.6g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 337g326kcal10.1g66g1.1g3.3g
Omena, keskikokoinen 200g45g15kcal0.1g3.2g0.1g0.8g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g90g247kcal26.1g0.1g15.3g0g
Suolakurkku (Rainbow)45g14kcal0.4g2.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 180g238kcal4.7g5.8g21.6g0g
Tonnikala öljyssä 42g79kcal11.3g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1701g2809kcal154g164.4g166.8g8.2g
Valittu annoskoko851g1405kcal77g82.2g83.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna425g702kcal38.5g41.1g41.7g2.1g
Arvot/100g100g165kcal9.1g9.7g9.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460625