Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3496g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali932g197kcal11.2g31.7g1.9g19.6g
Porkkana 932g305kcal5.8g51.8g1.9g23.8g
Palsternakka 350g222kcal1.7g41.3g1.4g15.7g
Selleri, annos 50g350g49kcal3.5g10.5g0g0g
Sipuli 466g141kcal5.8g22.4g0.9g7.9g
Paistijauheliha 10%932g1585kcal186.5g0g93.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr51g144kcal4.1g4.9g12.3g0.8g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g909g364kcal15.5g74.5g0.9g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g70g52kcal5.2g6.6g0.3g0g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g6167kcal482.2g495g225.8g136.6g
Valittu annoskoko8512g3084kcal241.1g247.5g112.9g68.3g
Annoskoko puolitettuna4256g1542kcal120.6g123.8g56.5g34.2g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712