Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 6400g1661kcal99.8g224g12.8g121.6g
Voi 640g4643kcal7.6g2.6g520.3g0g
Sipuli (kuorittu)1280g346kcal16.6g61.4g2.6g21.8g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g192g38kcal0g12.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g13376kcal248g601g1071.4g286.8g
Valittu annoskoko8512g6688kcal124g300.5g535.7g143.4g
Annoskoko puolitettuna4256g3344kcal62g150.3g267.9g71.7g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180