Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 192g584kcal16.8g106.4g3.6g26.7g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)272g73kcal3.5g13.1g0.5g4.6g
Vehnälese 96g219kcal12.8g14.8g4.3g36g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2000g1120kcal170g100g4g0g
Emmental juustoraaste valio1200g4680kcal348g0g360g0g
Purjosipuli 320g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 824g1380kcal228.6g0.1g51.1g0g
Broilerifilee, uunissa 520g743kcal160.2g0g10.4g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)1600g1120kcal64g192g12.8g0g
Banaani, kuorittu 568g494kcal6g103.9g2.3g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g23623kcal2255.6g1111.4g1079.6g168.8g
Valittu annoskoko8512g11811kcal1127.8g555.7g539.8g84.4g
Annoskoko puolitettuna4256g5906kcal563.9g277.9g269.9g42.2g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687