Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g4641g18101kcal278.5g1429.5g1257.8g631.2g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g464g1857kcal2.3g399.1g23.2g0g
Vesi1392g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 158g357kcal0.9g85.1g0.2g1.4g
Mustikka metsä- 1671g736kcal8.4g106.9g10g55.1g
Sokeri 186g754kcal0g185.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g43607kcal580.2g4412.2g2582.4g1375.4g
Valittu annoskoko8512g21804kcal290.1g2206.1g1291.2g687.7g
Annoskoko puolitettuna4256g10902kcal145.1g1103.1g645.6g343.9g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301448