Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 3696g8316kcal248.4g1505g52.1g406.6g
Voi 1400g10156kcal16.7g5.6g1138.2g0g
Valkosipuli 560g607kcal44.2g91.3g3.4g11.8g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1400g1852kcal36.8g44.8g168g0g
Maustekurkku1400g231kcal9.8g42g1.4g25.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g42323kcal711.8g3377.4g2726.2g887.2g
Valittu annoskoko8512g21161kcal355.9g1688.7g1363.1g443.6g
Annoskoko puolitettuna4256g10581kcal178g844.4g681.6g221.8g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534