Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 701g5082kcal8.3g2.8g569.6g0g
Kananmuna kuoreton 771g1099kcal96.3g2.3g79g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1401g4626kcal28g42g490.4g0g
Manteli 701g4315kcal168.6g46.2g378.3g50.4g
Leivinjauhe 70g123kcal3.6g26.5g0g0.4g
Philadelphia tuorejuusto 200g1401g3573kcal82.7g44.8g334.9g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g175g394kcal0.7g99.8g0.2g0g
Puolukka 2102g816kcal9.2g142.9g10.5g54.6g
Tyrnimarja 1051g947kcal7.7g65.7g52.5g63.1g
Sitruunamehu, laimentamaton140g29kcal0.4g2.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17024g42007kcal811g950.4g3830.8g337.2g
Valittu annoskoko8512g21004kcal405.5g475.2g1915.4g168.6g
Annoskoko puolitettuna4256g10502kcal202.8g237.6g957.7g84.3g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339409